arti-img

HELP! Welke tas past bij mijn kind?

De overgang van de kleuterschool naar de lagere school vraagt ​​om een ​​aangepaste schooltas. Maar welke tas moet je kopen voor "jouw" kind? Kies je voor een klassieke & modieuze it-bag midi of ben je eerder het praktische type dat de voorkeur geeft aan een innovatieve ergonomische rugzak?

Er is geen twijfel over dat beide hoogwaardige tassen perfect geschikt zijn voor schoolgaande kinderen. Bovendien zorgt het prachtige uiterlijk van de tassen ervoor dat ze een geweldige accessoire zijn voor elke outfit. Het kiezen tussen een klassieke, horizontale schooltas of een verticale, ergonomische rugzak is niet alleen een kwestie van smaak, maar ook een kwestie van levensstijl en lokale cultuur.
Heb je een actief kind dat van rennen, ravotten en klimmen houdt? Gaat je kind elke dag te voet of met de fiets naar school met bergen huiswerk op zijn of haar rug? Als dat zo is, dan past de Ergomaxx het beste bij jouw kind. Bij deze schoolrugzak staat bewegingsvrijheid en een gelijkmatige gewichtsverdeling centraal. Door de gewatteerde en verstevigde verstelbare heupgordel wordt 50% van het gewicht in de rugzak verplaatst van de schouders naar het bekken, waardoor de rug van je kind wordt ontlast. Dankzij het verstelbare rugpaneel groeit de rugzak moeiteloos met je kind mee, van een lichaamslengte van 100 cm tot 150 cm.

Daarom is deze tas een eenmalige investering gedurende de hele basisschoolperiode van je kind.


Ergomax checklist

Pas het rugpaneel aan je lengte aan
Sluit de heupband
Sluit de borstband
Trek de rugriemen aan

 Houd je van traditie en heb je een zwak voor mode? Legt je zoon of dochter korte afstanden te voet of met de fiets af? Of wordt hij of zij elke ochtend voor de school afgezet? Als dat zo is, dan zit je met de it-bag midi (6 t/m 8 jaar) of maxi (vanaf 8 jaar) goed.

Alle ‘it-bags’ hebben standaard een ergonomische magneetsluiting met ‘1 handige trekbeweging’ en een rugondersteunend paneel.


It-bag checklist

Om het gewicht van de schooltas symmetrisch over de rug van je kind te verdelen, is het belangrijk dat altijd beide schouderbanden worden gebruikt. Zorg er dus voor dat je kind de schooltas niet op één schouder draagt. De it-bag moet bovenaan op de rug worden gedragen, dus is het belangrijk dat de schouderbanden voldoende kort worden afgesteld.

 

We hopen dat we u met deze blogpost hebben geholpen de juiste keuze te maken voor een geweldige schoolcarrière op maat voor uw kind!


Met liefde,
Jeune Premier 💘