BETALINGSMOGELIJKHEDEN
HOE KAN IK BETALEN?
Bij Jeune Premier hebben we de volgende betaalmogelijkheden: Bankoverschrijving, Visa, Mastercard, Maestro, PayPal en IDEAL.
WAT ALS MIJN ONLINE BETALING MISLUKT?
Het kan gebeuren dat uw online betaling mislukt of dat u uw kaart niet bij de hand had. Geen nood, u kan nog steeds betalen via bankoverschrijving. These are our bankdetails:


Premiers BV


IBAN: BE 53 3631 1493 6653.


Bank: ING


BIC: BBRUBEBB


Houd in gedachten: vergeet bij uw betaling niet uw naam en ordernummer te vermelden.

HOE LANG DUURT EEN BANKOVERSCHRIJVING?
Overschrijvingen kunnen 1 tot 5 dagen duren voor ze op onze rekening staan. Let op: Je bestelling wordt pas verzonden van zodra de betaling is ontvangen indien je kiest voor een bankoverschrijving.
KAN IK LATER BETALEN?
Ja hoor, dat kan! Door onze samenwerking met Klarna heb je als klant de mogelijkheid om pas te betalen wanneer je bestelling in huis is en je tevreden bent. Je bestelling wordt verzonden zoals bij elke andere betaalmethode. Bij Klarna heb je altijd 0% rente en geen extra kosten wanneer je netjes op tijd binnen de 35 dagen betaalt. En je betaalt natuurlijk alleen maar voor de spullen die je daadwerkelijk houdt. Let op: Als je kiest voor betaling via bankoverschrijving, word je bestelling pas verzonden van zodra we de betaling ontvangen.
IS HET VEILIG OM TE BETALEN OP DE WEBSITE VAN JEUNE PREMIER?
Ja, voor veilige online betaling werken wij samen met het internationale bedrijf Mollie. Als marktleider in online betaaloplossingen voor e-commerce garandeert Mollie een 100% veilige verwerking. De transactie verloopt via een beveiligde site met verschillende firewalls tussen Mollie en de koper. Noch wij, noch een derde partij heeft toegang tot uw kaartnummer of andere informatie. Mollie controleert de geldigheid van uw kaart, het kaartnummer en de toegangsrechten van uw creditcard en laat ons weten of alles in orde is en de betaling zal worden uitgevoerd. Uw bestelling wordt dan bevestigd en onmiddellijk verzonden.
KAN IK EEN FACTUUR ONTVANGEN IN NAAM VAN MIJN BEDRIJF?
Ja. Stuur een e-mail naar info@jeunepremier.be om uw factuur op te vragen.
LEVERINGS MOGELIJKHEDEN
WAAR KAN IK MIJN ORDER ONTVANGEN?
U kunt uw bestelling op elk adres ontvangen (thuis, werk, enz. , brievenbus is niet mogelijk).
HOE WEET IK ALS MIJN ORDER VERTROKKEN IS?
Zodra uw pakket door GLS is verzonden, ontvangt u een bevestigingse-mail van onze koeriersdienst met de traceercode.
KAN IK MIJN PAKJE ONTVANGEN IN HET WEEKEND?
Wij versturen meestal met de GLS koeriersdienst en alleen op weekdagen.
HOEVEEL KOST MIJN VERZENDING?
De verzendkosten worden per land en per bedrag berekend. U kunt de exacte tarieven vinden tijdens het afrekenen, nadat u uw juiste adres heeft ingevuld. Op basis van dit adres zal het exacte verzendbedrag worden weergegeven in uw winkelmandje.
IK HEB HET FOUTE ADRES OPGEGEVEN.
Controleer uw adres bij het invullen van de gegevens op de afrekenpagina! Indien u in onze bevestigingsmail een foutief leveringsadres ziet, gelieve ons dan onmiddellijk te contacteren via mail info@jeunepremier.be. Opgelet! Als u al een e-mail had ontvangen met de bevestiging van verzending is het te laat om het adres te corrigeren en zullen we moeten wachten tot uw bestelling terugkomt. Wij nemen contact met u op als het pakket bij ons retour komt en maken een nieuwe afspraak om het opnieuw te versturen.
WAT MOET IK DOEN ALS IK NIET THUIS BEN TIJDENS DE LEVERING?
De bezorger van bpost, DPD, GLS of UPS biedt de bestelling aan op het afleveradres. Mocht je niet thuis zijn tijdens de eerste bezorgpoging dan ontvang je hiervan een afwezigheidsbericht. Dit kan door middel van een briefje in de brievenbus, per e-mail of via de Track & Trace link.

De bezorger laat dan weten met de volgende 3 opties waar je bestelling is:

• Eerstvolgende werkdag vindt een nieuwe afleverpoging plaats. Je bestelling kan bij een tweede afleverpoging door een andere koerier geleverd worden;

• De bestelling is afgegeven bij de buren;

• De bestelling ligt bij een afhaalpunt.
Retourneren
JE BENT VAN GEDACHTEN VERANDERD – HERROEPINGSRECHT
Geen probleem. Van zodra de bestelling geleverd is, heb je 14 dagen tijd om je retour aan te vragen. Van zodra wij de aanvraag ontvangen hebben, is er een tweede termijn van 14 dagen waar u de tijd heeft om het artikel op te sturen. Alle teruggestuurde artikelen worden aandachtig onderzocht. Wanneer een artikel een waardevermindering is ondergaan door het gebruik van de Klant zal dit ten laste van de Klant in rekening worden gebracht. Na ontvangst van de teruggezonden artikelen zal Premiers de prijs en initiële leveringskosten aan de Klant terugbetalen. Indien de Klant voor een leveringswijze heeft gekozen die afwijkt van de goedkoopste standaardlevering zijn alle bijkomende kosten voor rekening van de Klant.

Alle directe retourkosten zijn voor rekening van de klant.

Voor meer informatie over de uitoefening van het herroepingsrecht verwijzen wij naar onze algemene verkoopsvoorwaarden B2C.
HET ARTIKEL IS DEFECT / NIET CONFORM – WETTELIJKE GARANTIE
Goederen worden als defect beschouwd als ze beschadigd zijn ontvangen, of als er binnen twee jaar na aankoop een fabricagefout optreedt. Houd er rekening mee dat artikelen die beschadigd zijn als gevolg van slijtage, foutief gebruik, val-, brand- of waterschade niet als defect worden beschouwd. Indien je de goederen beschadigd hebt ontvangen (‘zichtbaar gebrek’) vraagt Jeune Premier om dit gebrek te melden samen met een foto van het gebrek en het aankoopbewijs binnen de twee maanden na de levering. Jeune Premier zal de Klant dan contacteren in verband met de kosteloze vervanging en/of herstelling van het defecte artikel. Indien er binnen de twee jaar na aankoop een fabricagefout optreedt die niet redelijkerwijze kon gekend zijn bij de levering (‘verborgen gebrek’) vraagt Jeune Premier om dit gebrek zo snel mogelijk, en minstens binnen de 2 maand na de vaststelling ervan, te melden samen met een foto van het gebrek en het aankoopbewijs. In dergelijk geval kan de Klant een beroep doen op ons garantiebeleid en zal Jeune Premier de Klant contacteren in verband met de kosteloze vervanging en/of herstelling van het defecte artikel.

De normale kosten voor het retourneren zijn in deze gevallen voor rekening van Jeune Premier.”

Voor meer informatie over de uitoefening van het wettelijk recht op garantie verwijzen wij naar onze algemene verkoopsvoorwaarden B2C.”
Retour aanvragen
Een artikel retourneren is heel eenvoudig. Volg gewoon deze stappen.
PRODUCT VERZORGING
HOE ONDERHOUD IK MIJN TAS?
Net zoals een mooie handtas, stop je een schooltas niet in de wasmachine! Om onze tassen hun ganse schoolcarrière de spotlight te geven die ze verdienen, hebben we samen met het gerenommeerde Belgische bedrijf, Eres, de handen in elkaar geslagen om een unieke reinigende formule te ontwikkelen. De Jeune Premier Cleaner is een handige 100 ml spray. Deze kun je eenvoudig verstuiven op alle Jeune Premier stoffen, even inwrijven met een vochtige doek voor een stralend resultaat!

Contacteer ons