Betalingsopties

Hoe kan ik betalen?

 

Met Jeune Premier hebben we de volgende betalingsmogelijkheden: Bankoverschrijving, Visa, Mastercard, Maestro, Paypal en IDEAL.

 

Wat als mijn online betaling mislukt?

 

Het kan voorkomen dat je online betaling mislukt of dat je je kaart niet bij de hand hebt. Maak je geen zorgen, je kunt nog steeds betalen door middel van een bankoverschrijving. Dit zijn onze bankdetails: IBAN - BE 53 3631 1493 6653. Vergeet niet bij de betaling je naam en ordernummer te vermelden.

 

Hoe lang duurt een bankoverschrijving?

 

Het kan 1 tot 5 dagen duren vooraleer het bedrag van de overschrijving op onze rekening staat.

 

Kan ik later betalen?

 

Nee. Helaas hebben we die mogelijkheid niet. U kunt online betalen met creditcard (Maestro, Visa), bankoverschrijving, Ideal en Paypal.

 

Kan ik namens mijn bedrijf een factuur ontvangen?

 

Ja. Ga naar je persoonlijke gegevens, selecteer " Aanvraag factuur" en vul alle gevraagde informatie in.

 

Is het veilig om te betalen op de website van Jeune Premier?

 

Ja, voor een veilige online betaling werken we samen met het internationale bedrijf Mollie. Als marktleider op het gebied van online betaaloplossingen voor e-commerce garandeert Mollie je een 100% veilige afhandeling. De transactie vindt plaats via een beveiligde site met verschillende firewalls tussen Mollie en de koper. Noch wij, noch derden krijgen uw kaartnummer of andere informatie te zien. Mollie controleert de geldigheid van uw kaart, het kaartnummer en de toegangsrechten van uw creditcard en geeft aan ons door of alles in orde is en de betaling zal worden uitgevoerd. Uw bestelling zal dus worden bevestigd en onmiddellijk worden verzonden.