arti-img

Jeune Premier Second life

“Goedkoop is duurkoop” zei mijn grootmoeder altijd. Als je ergens weinig voor betaalt, kom je vaak bedrogen uit. Goedkoop is meestal synoniem voor minderwaardige kwaliteit en het euforische gevoel “een deal” te hebben gedaan kan dan al snel omslaan wanneer blijkt dat het product binnen de kortste keren gerepareerd of vervangen moet worden.

 

Deze volkswaarheid werd al snel en vol overtuiging meegenomen in één van de slagzinnen van Jeune Premier: “The quality remains long after the price has been forgotten”.

 

Onze lagere schooltijd staat aan de basis van onze eigen geschiedenis  … Een geschiedenis die niet alleen nostalgische gevoelens oproept door fout gestylede klasfoto’s te bekijken maar ook door de herinnering aan onze boekentas.

 

Jeune Premier wants to build memories! Een Jeune Premier schooltas is een trouwe vriend tijdens gans je lagere school carrière, een tas vol herinneringen. Eentje die na bewezen diensten niet op een vuilnisbelt belandt maar een mooie plaats in je kamer verdient of misschien zelfs een tweede leven …..

 

Wie onze planeet wil redden moet “consuminderen”. Bij Jeune Premier worden alle producten daarom vervaardigd uit de meest hoogwaardige en duurzame materialen die bestaan uit gerecycleerde PET flessen. Een Jeune Premier schooltas koop je niet voor een jaar maar voor een leven.

 

BOUWT U MET ONS MEE AAN EEN BETERE TOEKOMST VOOR ONZE KINDEREN?

Gun uw Jeune Premier tas dan een tweede leven via ons SECOND LIFE PROGRAMMA. We toveren een dubbele lach op uw gezicht want naast een mooie vergoeding laat U een ander kindje schitteren . Eentje die klaarstaat om op zijn beurt zijn schooltas te vullen met onvergetelijke herinneringen!