Garantie

Op alle Jeune Premier producten geldt de wettelijke fabrieksgarantie van 2 jaar. Deze termijn strookt echter niet met de doelstellingen inzake duurzaamheid, kwaliteit en optimale dienstverlening die ons merk vooropstelt.  Drie kernwaarden die wij hoog in het vaandel dragen.  Bijgevolg geeft Jeune Premier 4 jaar garantie op alle schooltassen en schoolrugzakken via onze slimme garantieverlenging. 

 

Deze slimme garantieverlenging geeft Jeune Premier de mogelijkheid om de kwaliteit van haar producten continu te meten en de service dubbel zo lang te garanderen.   Het slim opvolgen van uw feedback vandaag vormt de garantie op onze kwaliteit van morgen.

 

Onze garantie start dus bij u! 

 

Daarom hebben we het Jeune Premier Passport en Innovatie Programma ontwikkeld. Een tool die ons in staat stelt nog betere producten te ontwikkelen en u ook onmiddellijk te laten meeprofiteren van deze evolutie. Door uw Jeune Premier product te registreren krijgt u naast vele exclusieve voordelen automatisch 2 jaar extra garantie cadeau op alle schooltassen en schoolrugzakken! 

 

Het enige dat U moet doen om van deze 4 jaar garantie te kunnen genieten, is de gouden QR code op het Jeune Premier Passport scannen en uw aankoop te registreren.  Via deze online garantieverlenging treedt u ook automatisch toe tot de Jeune Premier community,  één grote familie die zorgt voor elkaar en tal van exclusieve voordelen biedt.

 

Uitgesloten van deze verlengde garantie zijn alle accessoires van Jeune Premier, in het bijzonder: lunch bags, sporttassen, pennendozen (inclusief vulling), drinkflessen, lunchboxen, sleutelhangers, veiligheids lichtjes en horloges. Voor deze artikelen geldt de wettelijke garantietermijn van 2 jaar.

 

GARANTIECLAIM

 

In het geval van een garantieclaim kan u door middel van het Jeune Premier Passport en Innovatie Programma rechtsreeks en gemakkelijk contact met ons opnemen vanuit uw persoonlijk account.  In uw account vindt u de volledige historiek terug van uw aankopen alsook een overzicht van de door u gekochte en/of geretourneerde artikelen. 

 

Een garantieclaim dient het aankoopbewijs (factuur of kwitantie te omvatten) evenals een omschrijving van de schade, foto's van de schade en het persoonlijke adres van de aanvrager te omvatten. Foto’s kunnen eenvoudig worden opgeladen in uw persoonlijk account.

 

Binnen de 2 werkdagen na het indienen van het formulier ontvangt u van ons een reactie per e-mail, waarin het garantiegeval wordt geclassificeerd en de verdere procedure wordt uitgelegd.

 

 

Uiteraard kunt u altijd via aangetekend schrijven of via mail contact opnemen met ons:

 

Premiers BV

Vogelzangdreef 2

8400 Oostende

België

info@jeunepremier.be

+32 (0) 483 00 72 73

 

TE VOLGEN PROCEDURE IN GEVAL VAN GARANTIE:

 

Als alle vereiste informatie beschikbaar is en het garantiegeval zich voordoet, ontvangt u van ons een retourlabel en stuurt u de Jeune Premier tas waarover u klaagt terug naar ons in een geschikte verpakking. Ongeveer 1-2 werkdagen na ontvangst van de retourzending wordt de schooltas beoordeeld en al dan niet gerepareerd. Als er een onherstelbaar defect aan het product blijkt te zijn, zal er opnieuw per e-mail contact met u opgenomen worden en wordt u op de hoogte gebracht van uw recht op een omruil product. Als uit de controle blijkt dat er geen garantie is, sturen we je Jeune Premier schooltas gratis naar je terug.